El Peix al Plat és un projecte que sorgeix des de les inquietuds dels seus membres, biòlegs marins i apassionats del mar, davant l’estat d’elevada explotació dels recursos marins i de la manera d’escollir el peix que mengem.

El seu objectiu es hi hagi mes coneixement i una major responsabilitat a l'hora de comprar i consumir peix i que el consumidor aprengui a distingir i gaudir del peix fresc i local, diversificant el seu consum, especialment les espècies comercialment menys conegudes.

El Peix al Plat proporciona un servei de divulgació sobre les problemàtiques relacionades amb el mar a través d'activitats com xerrades, degustacions, cursos de cuina, visites a llotges i mercats municipals, tallers infantils i col·laboracions en projectes de recerca nacionals i internacionals.

ANNA BOZZANO

Biòloga marina
Doctora (PhD) en Ciències del Mar per la
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

ARIANNA BUCCI

Biòloga marina
Llicenciat en Ciències Biològiques
Doctora (PhD) en Biología (Ecología) per la Universitat de Barcelona (UB)

Vols conèixer el nostre projecte?

¡Fes clic al nostre logo per saber-ne més!