Qui som

El Peix al Plat és un projecte que sorgeix des de les inquietuds dels seus membres, biòlegs marins i apassionats del mar, davant l’estat d’elevada explotació dels recursos marins i de la manera d’escollir el peix que mengem.

El seu objectiu es hi hagi mes coneixement i una major responsabilitat a l'hora de comprar i consumir peix i que el consumidor aprengui a distingir i gaudir del peix fresc i local, diversificant el seu consum, especialment les espècies comercialment menys conegudes.

El Peix al Plat proporciona un servei de divulgació sobre les problemàtiques relacionades amb el mar a través d'activitats com xerrades, degustacions, cursos de cuina, visites a llotges i mercats municipals, tallers infantils i col·laboracions en projectes de recerca nacionals i internacionals.

ANNA BOZZANO

Biòloga marina
Doctora (PhD) en Ciències del Mar per la
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Vols conèixer el nostre projecte?

¡Fes clic al nostre logo per saber-ne més!